Sfoglia per Rivista FOOD QUALITY AND PREFERENCE
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Development and test of a new fuzzy-QFD approach for characterizing customers rating of extra virgin olive oil
2012-01-01 Bevilacqua, M; Ciarapica, F; Marchetti, Barbara
Reputation and emotion: How the mind drives our food preferences and choices
2022-01-01 Ganucci Cancellieri, Uberta; Petruccelli, Irene; Cicero, Lavinia; Milani, Alessandro; Bonaiuto, Flavia; Bonaiuto, Marino
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Development and test of a new fuzzy-QFD approach for characterizing customers rating of extra virgin olive oil | 1-gen-2012 | Bevilacqua, M; Ciarapica, F; Marchetti, Barbara | |
Reputation and emotion: How the mind drives our food preferences and choices | 1-gen-2022 | Ganucci Cancellieri, Uberta; Petruccelli, Irene; Cicero, Lavinia; Milani, Alessandro; Bonaiuto, Flavia; Bonaiuto, Marino |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile